Kundeuttalelser

Se hva kundene våre sier om våre løsninger
Xander Aabye

Vinkjeller med plads til 600 flasker

I en tidligere bolig havde Xander Aabye implementeret et vinkølerum – dette som et indbygget vægelement. Han erfarede dog hurtigt, at løsningen var uhensigtsmæssig: Kølerummet tog meget plads og strømforbruget bongede ud på elregningen. Da Xander Aabye stod over for at skulle bygge et nyt hus, var han derfor ikke i tvivl – han skulle have en vinopbevaring, som hverken slugte boligkvadratmeter eller strøm. Valget faldt derfor på en 600 flaskers vinkælder fra Vinorage.
”Jeg havde en forventning om, at jeg med vinkælderen ville blive ejer af et godt, gedigent håndværk. Og det må man sige, stemmer overens med det Vinorage-produkt, jeg nu har fået”
Asger Lauritsen

Specialløsning

Med kun 3 meter til vandet stiller beliggenheden på Asger Lauritsens hus store krav til kvaliteten af en nedgravet kælderløsning.
Men takket være udformningen i kvalitetssikkert rustfrit stål er der ingen fare for, at det til tider høje fugt- og saltniveau under huset ødelægger Asger Lauritsens specialudviklede Vinorage- kælder, der både bruges til opbevaring af vin og viktualier.

Torben & Charlotte - Birkerød

Vinkjeller med plads til 200 flasker

Da Torben og hans hustru stod over at skulle opføre en udestue, faldt de tilfældigvis over en annonce fra Vinorage. De besluttede sig for at gøre plads til en vinkælder i den nye tilbygning – og det er et valg, de ikke har fortrudt.
”Nu har vi en fuldt funktionsdygtig vinkælder med plads til godt 200 flasker, og det har vi haft meget glæde af allerede.”