Vinkælder til nybyggeri

Vinorage, kundeudtalelse, Xander Aabye

I en tidligere bolig havde Xander Aabye implementeret et vinkølerum – dette som et indbygget vægelement. Han erfarede dog hurtigt, at løsningen var uhensigtsmæssig: Kølerummet tog meget plads og strømforbruget bongede ud på elregningen. Da Xander Aabye stod over for at skulle bygge et nyt hus, var han derfor ikke i tvivl – han skulle have en vinopbevaring, som hverken slugte boligkvadratmeter eller strøm. Valget faldt derfor på en 600 flaskers vinkælder fra Vinorage.

Danskproduceret kvalitetsprodukt

Vinorages vinkældre produceres i den jyske by Tranum. Faktisk fremstilles vinkældrene af Vinorage-brødrene selv, som har direkte kontakt til kunderne. Og det er ifølge Xander Aabye et absolut kvalitetsstempel:

”Jeg havde en forventning om, at jeg med vinkælderen ville blive ejer af et godt, gedigent håndværk. Og det må man sige, stemmer overens med det Vinorage-produkt, jeg nu har fået”, fortæller han og fortsætter:

”Alt ved vinkælderen er bare lækkert og kvaliteten er i top: Den køler fuldstændig som den skal ved hjælp af jordkøling og lågen glider op og i uden problemer – hver gang. Og så giver den jo bare en fed effekt i huset. Alle, der kommer og ser vores hus første gang, stopper lige op ved vinkælderen og spørger om de må prøve at gå ned i den.”

Jyder, som holder hvad de lover

Ifølge Xander Aabye har samarbejdet med Vinorage forløbet rigtig godt, og han tøver ikke et sekund med at anbefale andre at handle med Vinorage:

”Vinorage-drengene er jyder i ordets mest positive forstand. De holder hvad de lover og forsøger ikke at oversælge noget. De har været behjælpelige hver gang jeg har haft spørgsmål – både i den indledende købsfase og under selve installationen.”