Kunde om skræddersyet vinkælder: ”Perfekt hele vejen igennem!”

Vinorage, kundeudtalelse, Asger Lauritsen Klampenborg

Med en løsning, der både anvendes til vin og viktualier – og som samtidig er energivenlig, lækker at se på og ikke optager en masse plads, har Asger Lauritsen og hans hustru fået en vinkælder lige efter deres ønsker.

Ud over kort afstand til badebro og en fantastisk udsigt til Øresund betyder beliggenheden på Asger Lauritsens hus, at fugtniveauet i jorden under huset kan være meget høj på grund af saltvand fra det nærliggende hav. Hjemmet i Klampenborg ligger i første parket til Øresund, men takket være Vinorage-kælderens design og udformning i rustfrit stål har den korte afstand til vandet ikke sat begrænsninger i forhold til nedgravning og placering af vinkælderen.

”Da vinkælderen jo er gravet et godt stykke ned under gulvhøjde, var materialevalget og kvalitet af afgørende betydning for os. At vinkælderen er udført i rustfrit stål, betyder nemlig, at den ikke bliver nedbrudt af de fugtige og saltholdige jordforhold.”

Sådan fortæller Asger Lauritsen om den vinkælderløsning, han og hustruen siden foråret 2018 har haft stor glæde af i hjemmet i Klampenborg.

Skræddersyet vinkælder

”Vi kontaktede Vinorage, fordi vi godt kunne tænke os en specialudviklet løsning. Vi havde nogle ønsker til kælderens mål og størrelse, som vi drøftede med Rasmus og René, og det var de bare helt med på lige fra start,” lyder det fra Asger Lauritsen, som med egne ord fik en skræddersyet vinkælder, der passer helt perfekt til boligen.

”Først og fremmest gør den selvfølgelig, at vores vine altid er opbevaret under de helt rette temperaturer, men derudover har den jo et lækkert design og optager ikke en masse plads.”

Han fortæller, at den nedgravede kælder fra Vinorage ikke kun anvendes til opbevaring af vine, men også til andre drikke- og fødevarer, som befinder sig godt i kælderens gennemsnitstemperatur på 12 grader.

Bruger ingen strøm – billig i drift og larmer ikke

Ud over et lækkert design og de optimale opbevaringsforhold for både vin og viktualier fremhæver Asger Lauritsen også det faktum, at vinkælderen fra Vinorage ikke bruger strøm, som en stor fordel og en udslagsgivende faktor for parrets valg: ”For os betyder det rigtig meget, at det er en miljøvenlig løsning. At den ikke bruger strøm, betyder både, at den er energivenlig og der ikke er udgifter forbundet med at holde den i gang, når først den er installeret. Og derudover betyder det, at den slet ikke larmer, så ud over vinduet i gulvet bemærker man faktisk ikke, at den er der.”

Upåklageligt samarbejde med Vinorage

Asger Lauritsen og hustruen vil til enhver tid anbefale andre vinentusiaster at handle med Vinorage:

”Vi er superglade for vores vinkælder og har virkelig oplevet et positivt samarbejde med Vinorage, både i forhold til det færdige resultat, men i høj grad også i forhold til processen optil,” fortæller han og uddyber:

”Rasmus og René sørgede for, at vi fik en løsning, der opfylder vores ønsker og behov, og vi har haft en rigtig god dialog med dem hele vejen igennem. Det er fedt at samarbejde med et par gæve nordjyske gutter, der har en indstilling om, at en aftale er en aftale, og leverer et super produkt i upåklagelig kvalitet – ovenikøbet til tiden.”