Kundeudtalelser

Se hvad vores kunder siger om vores løsninger
Soveværelse med Vinkælder

Vinkælder med plads til 600 flasker

Hør Martin Thorborgs begejstring:
Se med her, hvor Martin Thorborg fortæller om, hvordan deres nye Vinorage-vinkælder stjæler al opmærksomheden:
”Den tager al opmærksomheden, og først bagefter kigger de rundt og ser resten.”
Martin fremhæver også, at vinkælderen ikke bruger strøm, men bliver naturligt nedkølet af jordens konstante temperatur.
”Vi synes selv, at vi har et af Danmarks fedeste soveværelser, så selvfølgelig skulle der være en vinkælder.”
Orangeri med vinkælder

Vinkælder med plads til 450 flasker

Se, hvordan drømmen om et orangeri med vinkælder blev til virkelighed.
”Vi har fået bygget et orangeri, og i den forbindelse blev vi opmærksomme på Vinorage og deres fantastiske luksusvinkælder.”
Vores tilfredse kunde fremhæver også den konstant lave temperatur ved jordnedkøling.
”Vinorage, det er virkelig fedt.”
en bæredygtig løsning

VINKÆLDER MED PLADS TIL 600 FLASKER

Se med her, hvor en af vores kunder fortæller om, hvordan deres nye Vinorage-vinkælder udgør en bæredygtig løsning på familiens vinopbevaring:
"Vi har bygget nyt hus, og vi valgte i den forbindelse, at en Vinorage-vinkælder skulle være en del af vores byggeri. Vi havde før 3 store vinkøleskabe, som kostede kassen som følge af de strømpriser, der er i dag, og derfor valgte vi at få en grøn løsning til opbevaring af vin."
En Vinorage-vinkælder udnytter netop jordens konstante temperatur i det miljø, den er nedgravet i, hvilket gør det til en langt mere miljøvenlig løsning end traditionelle vinkøleskabe.

Familien i Struer

Elevationsvinkælder

Hos familien i Struer, er elevationsvinkælderen blevet et designelement, som alle familiens medlemmer er stolte af at vise frem. Og selv om prisstigninger i forbindelse med byggeprojektet satte gang i projekt ’mest muligt for pengene’, var familien ikke i tvivl om, at vinkælderen fortsat skulle integreres i køkken-alrummet:
”Jeg ved ikke, om man kan kalde vinkælderen for husets hjerte, men det er i hvert fald et vigtigt element i vores hus – og det er den, som vores gæster flokkes om, når de kommer og besøger os. Og ud over at være et designelement og en praktisk opbevaring af vin, så er vinkælderen faktisk også et hyggeligt element i dagligdagen, for om aftenen giver lyset sådan en hyggelig belysning ind i dagligstuen.”
Karsten - Fredericia

Elevationsvinkælder

Hos Karsten og familien i Fredericia bød sommeren på tilbygningsprojekt – villaen skulle udvides, så familien fik bedre plads. Og når først de var i gang med at få gravet op, så kunne de da også lige så godt gøre plads til en vinkælder fra Vinorage:
”Vi havde ikke noget særligt behov for vinopbevaring som sådan – men da jeg først var blevet præsenteret for og anbefalet Vinorages produkter gennem en kollega, så var det umuligt at fravælge en vinkælder i forbindelse med vores tilbygningsprojekt,” fortæller Karsten og fortsætter:
”Kælderen ville simpelthen passe perfekt i vores nye køkken-alrum og ikke mindst tilføje rummet en eksklusivitet. Så derfor endte vi med en elevationsvinkælder til 200 flasker. Et rigtig godt valg.”
Flemming Skov

VINKÆLDER MED PLADS TIL 600 FLASKER

Da Flemming Skov og hans hustru skulle bygge til i deres villa i Skødstrup ved Aarhus, blev der plads til det, som Flemming kalder en drengedrøm; nemlig en vinkælder. Og med en rummelighed på 600 flasker giver Vinorage-vinkælderen lige præcis den wauw-faktor til boligen, som Flemming ønskede sig:
”Vi kontaktede Vinorage, som ud over at være leveringsdygtig i et eksklusivt produkt i høj kvalitet, også leverede en fantastisk service.”
Læs hele udtalelsen her
Xander Aabye

Vinkælder med plads til 600 flasker

I en tidligere bolig havde Xander Aabye implementeret et vinkølerum – dette som et indbygget vægelement. Han erfarede dog hurtigt, at løsningen var uhensigtsmæssig: Kølerummet tog meget plads og strømforbruget bongede ud på elregningen. Da Xander Aabye stod over for at skulle bygge et nyt hus, var han derfor ikke i tvivl – han skulle have en vinopbevaring, som hverken slugte boligkvadratmeter eller strøm. Valget faldt derfor på en 600 flaskers vinkælder fra Vinorage.
”Jeg havde en forventning om, at jeg med vinkælderen ville blive ejer af et godt, gedigent håndværk. Og det må man sige, stemmer overens med det Vinorage-produkt, jeg nu har fået”
Læs hele udtalelsen her
Asger Lauritsen

Specialløsning

Med kun 3 meter til vandet stiller beliggenheden på Asger Lauritsens hus store krav til kvaliteten af en nedgravet kælderløsning.
Men takket være udformningen i kvalitetssikkert rustfrit stål er der ingen fare for, at det til tider høje fugt- og saltniveau under huset ødelægger Asger Lauritsens specialudviklede Vinorage- kælder, der både bruges til opbevaring af vin og viktualier.
Læs hele udtalelsen her
Torben & Charlotte - Birkerød

Vinkælder med plads til 200 flasker

Da Torben og hans hustru stod over at skulle opføre en udestue, faldt de tilfældigvis over en annonce fra Vinorage. De besluttede sig for at gøre plads til en vinkælder i den nye tilbygning – og det er et valg, de ikke har fortrudt.
”Nu har vi en fuldt funktionsdygtig vinkælder med plads til godt 200 flasker, og det har vi haft meget glæde af allerede.”