Vinkælder i tidløst dansk design til enhver type bolig

Leder du efter den optimale opbevaringsløsning til din vinsamling, som kombinerer tidløst og elegant design med et perfekt tempereret miljø? Hos Vinorage tilbyder vi en eksklusiv vinkælder i dansk design.

Vinholder til simpel og eksklusiv opbevaring af vin

Vinorage tilbyder en eksklusiv vinkælder i dansk design udført i danske kvalitetsmaterialer, hvor du kan opbevare op til 1.000 flasker vin under ideelle forhold. Vi forener kort sagt funktionalitet med æstetik, så I får lige præcis den løsning, som I og vinen fortjener.

Vinorage er hele Danmarks connaisseur inden for vinkældre. Vi skaber de perfekte rammer for vinkendere og optimale forhold for vinsamlinger. Vi gør vinkælderen til et omdrejningspunkt i dit hjem, og hvad enten den skal installeres i køkken, stue, udestue – eller måske i herreværelset – så har vi den rette knowhow og den optimale løsning til at gøre din drøm til virkelighed.

Med en vinkælder fra Vinorage slipper du ikke kun for store, strømslugende vinkøleskabe, der optager unødvendigt meget plads, men sikrer samtidig en elegant præsentation af din vinsamling, som passer ind i enhver type bolig. Det minimalistiske design har skabt et populært koncept med simpel installation til nedgravning samt fuld udnyttelse af jordens konstante temperatur, som nedkøler vinen uden brug af strøm.

Vinorage vinkælder i gulv med åben glaslåge
Eksklusiv vinholder i gulv med åben glaslåge
Vinorage vinkælder i gulv med lukket glaslåge

Stor brancheerfaring

Leverede vinkældre

Samarbejdspartnere